Wie zijn we ?

Wie zijn we ?
Prosails  sailcoach Academy is een organisatie van toptrainers en coaches die zich totnogtoe vooral bezig heeft gehouden met het opleiden en trainen van talenten tot topzeilers. Voorheen werd onder de naam  Sailcoach.nl Academy gewerkt. Dit doen we voor zeilers over de gehele wereld. We werken samen met verschillende landen en coaches,  In de afgelopen 6 jaar hebben vele olympische topzeilers bij ons opleidingen, trainingen en clinics gevolgd. Prosails wordt door nationale bonden en klassenorganisaties ingehuurd voor hun teams naar EK, WK en olympische spelen te begeleiden. Prosails  verzorgd o.a. diensten als trainingen, coaching en lasercharter bij wedstrijden.
Sinds 2003 houd Prosails Academy zich bezig met nationale  Prosails Racing Teams.

Algehele leiding heeft Ronald van Vianen. Ronald heeft 40 jaar wedstrijdervaring in zeilen en windsurfen. Was directeur van een Spaans staats zeilwedstrijdopleiding instituut en is 28 jaar als trainer/coach werkzaam met verschillende olympische klassen. In 2004 begeleide hij nog de chileense laserzeiler in Athene 2004 en 2006 was hij nog actief op de Asian Games voor Malaysia.
Hij heeft 25 jaren ervaring als zeiltrainer met veel succes in de optimist, windsurf, Europe, 420, 470, en Laser

CV RONALD VAN VIANEN

Verder bestaat ons team van trainers in 2008 uit de volgende personen:
- Eduardo van Vianen Nederlands Laser kampioen 2002, winnaar Olympische selectie 2008.
- Bekende wereld topzeilers als gasttrainers.

  Waarom doen we het?
We vinden zeilen en vooral wedstrijdzeilen zelf heel erg gaaf en willen dat andere zeilers ook graag laten ervaren. We hebben de juiste trainers in huis om dit te doen. We leggen als ex-topsporters de lat hoog en onze ervaring in dienst van zeiltalent. Zo hopen we dat heel veel zeilers in aanraking komen met het wedstrijdzeilers, hier veel plezier in hebben en net zo goed leren zeilen als de wereldtop……enne.. misschien uiteindelijk wel beter.

  Hoe doen we het?
Plezier in het zeilen staat voor ons voorop. Al onze trainers zijn stuk voor stuk zeer ervaren en gek van het zeilen. Iedereen is bij ons welkom. Door meerdere teams in landen te trainen kunnen we de kosten laag houden, hebben we betere trainingsmaterialen en betere mogelijkheden om te trainen, zowel in binnen als buitenland. Verder hebben we een uitgelezen programma gemaakt voor trainingen in Nederland en trainingen in het buitenland.
Bij Prosails Academy  moet het vooral heel gezellig zijn, maar we houden ook van duidelijkheid. Dat is beter voor iedereen. Dat betekent dat er bepaalde regels binnen het team zijn. Uiteraard vertellen we je bij aanvang van de trainingen veel meer over de manier van werken.
Ook als je al zelfstandig aan het trainen bent kun je met onze clinics meedoen

Klik bovenin de balk op info voor meer informatie over de trainingen!